Τοπικά

Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης του Αγίου Λαυρεντίου στην Αλεξανδρούπολη

Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης του Αγίου Λαυρεντίου, στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Τα στελέχη των κατασκηνώσεων  με επικεφαλής τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητρόπολης, Αρχιμ. π.Μάξιμο Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως. Οι εκδρομείς, επισκέφθηκαν ακόμη το προσκύνημα του Αγ. Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη, το Πόρτο Λάγος και την Ι. Μ. Παναγίας του Έβρου. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία για στιγμές συναναστροφής, ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων σε σύγχρονα θέματα, καθώς και σε θέματα κατήχησης με τα αντίστοιχα στελέχη και τους υπευθύνους των κατασκηνώσεων της Ι.Μ.Αλεξανδρουπόλεως.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η κοινή λατρεία, με τη Θεία Λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος, ο οποίος απηύθυνε πατρικούς λόγους. “Ευχή και προσευχή όλων, να συναντιόμαστε και να βρίσκουμε τρόπους για να συνεχίζουμε το έργο που η Εκκλησία μας έχει αναθέσει, για την κατήχηση και τη νοηματοδότηση όλων των νεανικών ψυχών που έρχονται κοντά μας και αναζητούν διεξόδους στα σύγχρονα προβλήματα” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Δημητριάδος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το