Τοπικά

Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία» για το 2013

perifereia-thessalias-logo-new

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2013 (Διετής Παράταση και Νέα Πενταετία) και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Για τη Διετή Παράταση υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 92.934,45 € για 50 από τους 62 δικαιούχους, ενώ 12 δικαιούχοι φέρουν μηδενικό ποσό ενίσχυσης.
Για τη Νέα Πενταετία υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 1.580.685,33 € για 457 από τους 508 δικαιούχους, ενώ 51 δικαιούχοι φέρουν μηδενικό ποσό ενίσχυσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 23 έως 30 Δεκεμβρίου 2015. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου, στο γραφείο πρωτοκόλλου της υπηρεσίας στο ισόγειο.
Σας επισημαίνουμε ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.
Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το