Τοπικά

Εκδηλώσεις για τα παιδιά και δώρα αύριο από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας (Ιωλκού και Αναλήψεως, κτίριο πρώην Νομαρχίας).
Δώρα, πολλά events και εκπλήξεις περιμένουν όσα παιδιά παραστούν στην εορταστική αυτή εκδήλωση, που είναι συνέχεια της Χριστουγεννιάτικης φιλανθρωπικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε υπέρ του Σωματείου «Ιππόκαμπος».
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Τις Άγιες αυτές Ημέρες που διανύουμε θέλουμε να δώσουμε λίγη χαρά σε παιδιά και σε όσους αισθάνονται παιδιά. Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων όπως κάθε χρόνο πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, μία αφιερωμένη σε Ίδρυμα ή Σωματείο του Νομού μας και η άλλη αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά. Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, περιμένουμε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου, όλα τα παιδιά, να γιορτάσουμε όλοι μαζί και μαζί με τα δώρα να μοιράσουμε και παιδικά χαμόγελα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το