Τοπικά

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για την υποδοχή των νέων μελών

Εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ακτή ΝΟΒ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 20.00.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη χαρά που πήραν όλα τα παλιά μέλη του κόμματος για την συμμετοχή σας στην διαδικασία ανάδειξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Αυτή η πολύ μεγάλη συμμετοχή στο Βόλο, στη Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ταυτόχρονα λειτούργησε σαν κορυφαία έκφραση διαμαρτυρίας απέναντι στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τα συμφέροντα των πολλών, κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.
Η ανατροπή αυτής της κυβέρνησης είναι μια δύσκολη υπόθεση που προϋποθέτει την συμμετοχή όλων μας για να συντριβεί το τείχος προστασίας που έχουν κατασκευάσει τα κυρίαρχα ΜΜΕ.
Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ουσιαστικά αποκλεισμένη από τα κυρίαρχα ΜΜΕ και τον δημόσιο διάλογο που διεξάγεται στην χώρα μας.
Μόνος τρόπος για να σπάσει αυτό το τείχος σιωπής είναι η ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των λειτουργιών του κόμματος.
Στα πλαίσια αυτής της αντίληψης σας καλούμε να πάρετε μέρος στις διαδικασίες του κόμματος μας.
Στην περιοχή της Μαγνησίας λειτουργούν 11 τοπικές οργανώσεις του κόμματος ενώ ανώτερο τοπικό όργανο είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή η οποία συντονίζει την δράση πολλών θεματικών επιτροπών.
Οι Οργανώσεις Μελών που λειτουργούν είναι οι παρακάτω:
Αγριάς, Αλμυρού, ΒΑ Βόλου, Δυτικού Βόλου, Ζαγοράς, Νέας Αγχιάλου, Νέας Ιωνίας , ΝΑ Βόλου, Νοτίου Πηλίου, Ρήγα Φεραίου, Σποράδων
Ενώ οι θεματικές επιτροπές που δραστηριοποιούνται είναι οι:
Αυτοδιοίκησης, Αναπτυξιακής πολιτικής, Περιβάλλοντος, Μικρομεσαίων, Εργασίας, Παιδείας , Υγείας, Πολιτισμού,Δικαιωμάτων και Ισότητας των Φύλων.
Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να γνωριστούμε από κοντά, σας καλούμε να πάρετε μέρος στην εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ακτή ΝΟΒ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 20.00.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βασιλειάδης.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το