Τοπικά

Εκδήλωση του ΚΚΕ για την καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο «Καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ – Η διαχρονική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για τη μετατροπή του Βόλου σε θάλαμο επικίνδυνων αερίων, πεδίο κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 9:00 μ.μ., στην παραλία Βόλου (Αχίλλειον).
Θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το χρονικό της εξέλιξης «που αποδεικνύει ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Περιφέρεια Θεσσαλίας και δημοτική αρχή Βόλου με μοιρασμένους ρόλους έχουν βαριές ευθύνες για το συντελούμενο έγκλημα. Οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις προς την ΑΓΕΤ και τη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής σκουπιδιών προς καύση στο Βόλο έχουν τις υπογραφές όλων τους. Είναι απόρροια της στρατηγικής της Ε.Ε. στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Στον αντίποδα είναι οι ξεκάθαρες θέσεις του ΚΚΕ που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση».

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί όλες τις οικογένειες της περιοχής που απαιτούν να σταματήσει η καύση σκουπιδιών: «Να σκεφτούν σοβαρά τη στάση όλων των αστικών κομμάτων σε ένα βασικό ζήτημα που αποδεικνύει ότι κάτω από την κοινή στρατηγική για την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων δε διστάζουν να θυσιάσουν μια ολόκληρη πόλη. Να ενισχύσουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που από την πρώτη στιγμή έχει μπει στην πρώτη γραμμή της πάλης για να σταματήσει το έγκλημα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το