Τοπικά

Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ Μαγνησίας

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) Περιφέρεια Μαγνησίας, διοργανώνει εκδήλωση, την Τετάρτη 30 Μαΐου, 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας Δευτέρας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος με θέματα “Γιατί τα Μνημόνια είναι παράνομα” και “Η Μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. «επί εσχάτη προδοσία»”. Τα θέματα αυτά θα παρουσιασθούν από τον Πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη Οικονομολόγο, τον Φώτη Μαζαράκη Δρ. Νομικής δικηγόρο και επικεφαλής του Τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ., ενώ θα προλογίσει η Κέρη Μαυρομμάτη Δρ. Διεθνούς Δικαίου δικηγόρος.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το Ε.ΠΑ.Μ. πιστό στις δεσμεύσεις του απέναντι στον ελληνικό λαό συνεχίζει αδιάλειπτα την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, για όλα τα κρίσιμα ζητήματα της χώρας, πιστεύοντας ότι μόνο η αλήθεια και η συνειδητοποίησή της μπορεί να οδηγήσει το λαό στις σωστές πολιτικές αποφάσεις και στη στροφή στην ενεργό και οργανωμένη πολιτική δράση. Μοναδική διέξοδος για την Ελλάδα!
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρουσιασθεί αναλυτικά, τόσο η απόλυτα παράνομη επιβολή των Μνημονίων στη χώρα, όσο και η Μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. «επί εσχάτη προδοσία» κατά όσων εμπλέκονται στις παράνομες συμφωνίες του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου με τους λεγόμενους «θεσμούς» ή «Τρόικα» ή «διεθνείς τοκογλύφους» ή όπως αλλιώς τους ονομάσει κανείς.
Καλούμε τους πολίτες της Μαγνησίας να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, να την ενισχύσουν με τις ερωτήσεις τους και να συμβάλουν στον ειλικρινή δημόσιο διάλογο.
Η επόμενη μέρα για την πατρίδα μας δεν μπορεί παρά να βασίζεται στην ελεύθερη βούληση του λαού και σίγουρα όχι στα μικρόψυχα συμφέροντα το φαύλου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Ένας λαός ενημερωμένος, αποφασισμένος και συνειδητά ενεργός είναι, αυτός και μόνο αυτός, που θα ανατρέψει την κατοχή και θα ξαναπάρει την πατρίδα του πίσω.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το