Τοπικά

Εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του πρωτογενή τομέα

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και ο Τομέας Αγροτικού της ΝΟ.Δ.Ε. διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο Αγροτικός Τομέας Πυλώνας Σταθερότητας και Ανάπτυξης: Προκλήσεις & Προβληματισμοί», την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Valis Resort (Αγριά, Βόλος).
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Ξενοφών Βεργίνης, π. Βουλευτής Λευκάδος Ν.Δ. και Διοικητής ΟΓΑ.
Εισηγητής ο κ. Νικόλαος Δούκας, Φυσικός, ΜΒΑ Γενικός Διευθυντής Ο.Π. Ιπποφαές Ελλάς, «Δυναμικές καλλιέργειες ως μοχλός ανάπτυξης»
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Κύρτσος Ευρωβουλευτής Ν.Δ., Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΡΡ). Συντονίζει η Ζέττα Μακρή.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:
Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στον πρωτογενή τομέα και στις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητές του. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες μας να κάνουν το μεγάλο ποιοτικό άλμα και να αφήσουν πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος, περνώντας σε μια νέα εποχή.
Αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον πρωτογενή μας τομέα η προώθηση συγκεκριμένων πολιτικών μέσω των οποίων θα δοθεί η δυνατότητα στην αγροτική οικονομία να μετασχηματιστεί έξυπνα, αξιοποιώντας την γνώση και την καινοτομία, να συγχρονιστεί με τις παγκόσμιες τάσεις των αγορών και να ενταχθεί σε ένα πλαίσιο μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και αειφορικής ανάπτυξης.
Και η Νέα Δημοκρατία είναι διατεθειμένη να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις σε αυτό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το