Τοπικά

Εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου στο Μεταξουργείο

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Μεταξουργείο θα πραγματοποιηθεί η πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου με ομιλητές τον δημοτικός σύμβουλο και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας Απόστολο Νάνο, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Τάσο Τσιαπλέ και τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Αποστόλη Ριζόπουλο.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΣ Βόλου αναφέρεται:

“Μπαίνουμε στη μάχη, στην πρώτη γραμμή, για τα συμφέροντα των εργαζομένων, των νέων και των γυναικών της πόλης και της περιοχής μας.
Έχουμε παρακαταθήκη την πρωτοπόρα στάση μας όλα αυτά τα χρόνια για κάθε πρόβλημα που απασχολεί τις λαϊκές οικογένειες, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που προωθούν με μοιρασμένους ρόλους η δημοτική αρχή, η Περιφέρεια και η κυβέρνηση. Παίρνουμε εντολή για σταθερή, χωρίς υποχωρήσεις, υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, για την προοπτική στο δρόμο της ανατροπής.
Μια γροθιά, μαζί, υποψήφιοι και φίλοι, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές, δημοτικές και περιφερειακές”.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το