Τοπικά

Εκδήλωση της Iskra την Πέμπτη στην παραλία του Βόλου

Print

«Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε! Συνεχίζουμε…» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει η ιστοσελίδα Iskra στο Βόλο, την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 8:30 το βράδυ, στην παραλία (μπροστά από το Πανεπιστήμιο). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ενώ θα χαιρετίσουν ο βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Δελημήτρος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Μαργαρίτης Πατσιαντάς και η Συντονίστρια από το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους» Μαρία Νεοφώτιστου.

Όπως αναφέρει σε κάλεσμά του ο Κ. Δελημήτρος, «ο πεντάχρονος αγώνας του λαού μας ενάντια στα μνημόνια, τις τρόϊκες και τους εφαρμοστικούς, η πάλη για να πάψει η πατρίδα μας να αποτελεί αποικία χρέους, συνεχίζεται. Ορθώνουμε τείχος στην λιτότητα, την εξαθλίωση, τη βίαιη παραπέρα φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί ή να παρερμηνεύει την εντολή των πολιτών της 25ης Γενάρη και το μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης του Ιούλη.
Για μια εναλλακτική πρόταση διεξόδου απ’ την κόλαση της Ευρωζώνης που γεννά δολοφονικά μνημόνια για τις πατρίδες και τους Λαούς.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το