Τοπικά

Εκδήλωση της Iskra απόψε στο Βόλο με ομιλητή τον Δ. Στρατούλη

Print
Mετά την πρόσφατη πολυπληθή συγκέντρωση στην Αθήνα, η ιστοσελίδα Iskra που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνει νέα πολιτική εκδήλωση απόψε στον Βόλο με τίτλο «Το «Οχι» δεν ηττήθηκε, συνεχίζουμε» και ομιλητές τον πρώην υπουργό Δημήτρη Στρατούλη και τον βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Δελημήτρο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ, στην παραλία του Βόλου (μπροστά από το Πανεπιστήμιο) και θα χαιρετίσουν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Μαργαρίτης Πατσιαντάς και η Συντονίστρια από το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους» Μαρία Νεοφώτιστου.
Όπως αναφέρει σε κάλεσμά του ο Κ. Δελημήτρος, «ο πεντάχρονος αγώνας του λαού μας ενάντια στα μνημόνια, τις τρόϊκες και τους εφαρμοστικούς, η πάλη για να πάψει η πατρίδα μας να αποτελεί αποικία χρέους, συνεχίζεται. Ορθώνουμε τείχος στην λιτότητα, την εξαθλίωση, τη βίαιη παραπέρα φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί ή να παρερμηνεύει την εντολή των πολιτών της 25ης Γενάρη και το μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης του Ιούλη.
Για μια εναλλακτική πρόταση διεξόδου απ’ την κόλαση της Ευρωζώνης που γεννά δολοφονικά μνημόνια για τις πατρίδες και τους Λαούς.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το