Τοπικά

Εκδήλωση στο νησί Τρίκερι από το ΚΚΕ στις 24 Ιουνίου

Εκδήλωση στο νησί Τρίκερι προγραμματίζει η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ την Κυριακή 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του 100 χρόνια ηρωικής ζωής και δράσης του ΚΚΕ.
«Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής πάλης. Τις πάνω από 5000 κομμουνίστριες, αγωνίστριες, αγρότισσες, εργάτριες, γυναίκες όλων των ηλικιών, που στο Τρίκερι επιστράτευαν όλες τους τις δυνάμεις, φυσικές, πνευματικές, ψυχικές, για να αντέξουν στον πόλεμο της σωματικής και ηθικής εξόντωσης, γιατί επέλεξαν να στηρίξουν άμεσα ή έμμεσα την ένοπλη ταξική πάλη. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε θα αποτελεί αφιέρωμα στη μεγάλη κομμουνίστρια παιδαγωγό, Ρόζα Ιμβριώτη, που μαζί με τις συντρόφισσές της, οργάνωσαν και υλοποίησαν στο νησί, μέσα σε απάνθρωπες συνθήκες, έναν μορφωτικό-πολιτιστικό άθλο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

Ο απόπλους από το λιμάνι του Βόλου, θα γίνει στις 9:30 το πρωί και η συμμετοχή είναι στα 12€. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της ημέρας. Για πληροφορίες και συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Κομματικές Οργανώσεις της Μαγνησίας και στο τηλέφωνο 24210-33200.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το