Τοπικά

Εκδήλωση με θέμα «Σεισμική ετοιμότητα και μέτρα πρόληψης»

Το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Σεισμική ετοιμότητα και μέτρα πρόληψης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου κι ώρα 10:30π.μ στο χώρο της Δομής( Λήμνου 12).
Καθώς η χώρα μας παρουσιάζει έντονη σεισμικότητα,η ενημέρωση στοχεύει στην ανάλυση των αιτιών δημιουργίας των σεισμών ενώ παράλληλα θα δοθούν χρήσιμες και πρακτικές οδηγίες για την προστασία των ατόμων με αναπηρίες μέσα κι έξω από τον χώρο όπου απασχολούνται.
Δεδομένου των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του ιού Covid -19 λόγω των ευάλωτης πληθυσμιακής ομάδας που φιλοξενεί το Κέντρο, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και μόνο κατόπιν συνεννόησης με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους.
Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το