Τοπικά

Εκδήλωση με συμμετοχή 40 Porsche στις 28 Νοεμβρίου στην παραλία

Εκδήλωση με τη συμμετοχή 40 αυτοκινήτων Porsche έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στην παραλία του Βόλου. Σχετικό αίτημα για την παραχώρηση χώρου έμπροσθεν του κτιρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει καταθέσει το γραφείο αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Βόλου, το οποίο έγινε αποδεκτό από τον Οργανισμό Λιμένα Βόλου. Η εκδήλωση του Porsche Club Greece θα γίνει από τις 11π.μ. έως 4μ.μ., χωρίς τη δυνατότητα λειτουργίας κίνησης των 40 πολυτελών ΙΧ που θα σταθμεύσουν στην παραλία.
Να αναφερθεί ότι για τη διευκόλυνση της διοργάνωσης θα επιτραπεί με τη σύμφωνη γνώμη της Τροχαίας η είσοδος και προσωρινή στάθμευση στην κεντρική παραλία και πέραν του καθορισμένου ωραρίου, των αυτοκινήτων που θα μεταφέρουν υλικό και εξοπλισμό.
Το Porsche Club Greece είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και από την ίδια την Pοrsche στη Γερμανία. Παγκοσμίως υπάρχουν 713 Porsche Clubs σε 85 χώρες, ενώ στην Ευρώπη υπάρχουν 292 επίσημα αναγνωρισμένα clubs από την Porsche Γερμανίας. Το Porsche Club Greece σήμερα αριθμεί 526 ενεργά μέλη πανελλαδικώς. Από το έτος 2017 έχει ξεκινήσει μια σειρά εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα εκ των οποίων πολλές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το Club είναι ένας φυσικός χώρος συνεύρεσης των μελών του, αλλά και το σημείο έκφρασης και εκδήλωσης της αγάπης τους για τις Porsche. Οι δράσεις του club αφορούν κυρίως πέντε διαφορετικούς τομείς: τον τουρισμό, τα σπορ, την κουλτούρα, την κοινωνία και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το