Τοπικά

Εκδήλωση με αντικαπνιστικά μηνύματα στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου

Την Τετάρτη 29/5/2019 και ώρα 7.30, στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, διοργανώνεται αντικαπνιστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με θέμα «Τσιγάρο ή…Παιδεία;», έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Χαράλαμπου Τσιμά και του Ροταριανού Ομίλου Βόλου.
Στην εκδήλωση συμμετέχει η Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, o οποίος και θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον κ. Τσιμά για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, ο γνωστός πνευμονολόγος Κωνσταντίνος Χρήστου και η συγγραφέας / εκπαιδευτικός Ζωή Γεροστάθη με το βιβλίο «Χοπ …..Τρύπωσα»
Την εκδήλωση πλαισιώνουν στο αρμόνιο ο κ. Ιωάννης Καραλάκος, εκπαιδευτικός, η μικρή Αλεξάνδρα Καραβασάνη σόλο τραγούδι, καθώς και οι μαθητές του Στ 2 τμήματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας με ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα το τσιγάρο και τα συστατικά του και δύο τραγούδια υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Γεράσιμου Τσιμπλούλη και Αικατερίνης Παπαβασιλείου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το κέρδος της συγγραφέως από την πώληση του βιβλίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διπλασιαστεί από τον κ. Τσιμά Χ. και θα προσφερθεί στην ΕΛΕΠΑΠ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το