Τοπικά

Εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού

Με αφορμή την εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στον Βόλο την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διοργανώνει επίσημη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και του Δήμου Αλμυρού τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.
Στην εκδήλωση θα παραστούν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, οι διευθυντές της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, γενικοί γραμματείς της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών της Μαγνησίας, διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων, μαθητές και εξέχοντες ομιλητές.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
10:30 Προσφωνήσεις από τους: Σταύρο Βοϊβόνδα, διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού Μαρσέλ Σολομών, πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου
10:35 Χαιρετισμοί επισήμων- σεβασμιότατος μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, δήμαρχος Αλμυρού, Σωκράτης Σαβελίδης, διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γεώργιος Πολύζος, διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
10:50 «Δικαιώματα του παιδιού και Ολοκαύτωμα»- Μαρία-Ρενέ Παπαδριανού, Φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο.
11:05 «Σχολείο UNESCO-ASPnet και Διδασκαλία του Ολοκαυτώματος»- Χαρούλα Α. Μιχαλακοπούλου, ΜΑ Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας, συντονίστρια του Σχολείου UNESCO-ASPnet για το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού, Νάνσυ Θεοδώρου, μαθήτρια Γ’ τάξης, Χρήστος Βακίδης, μαθητής Γ’ τάξης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το