Τοπικά

Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ν. Μαγνησίας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της συμφωνίας CETA μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά, με θέμα «Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην αγορά του Καναδά», τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας «Ιωάννης Αμοιρόγλου» (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος, Βόλος).
Θεματικές ενότητες: α) Εξαγωγές προϊόντων, β) σχεδιασμός και προωθητικές δράσεις για την προσέλκυση τουριστών από τον Καναδά στη Μαγνησία.

Εισηγητές: Αρετή Σκαφιδάκη, εμπορική και οικονομική ακόλουθος του ελληνικού προξενείου στο Τορόντο, Χρύσα Τσαγανού, απόφοιτος Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, με ειδικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και Περιφερειακή Ανάπτυξη, γενική γραμματέας Δήμου Αλμυρού, MSc στο Πολιτιστικό Μάνατζμεντ, MSc Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ευρωπαϊκό μάστερ στην Αγροτική Χωροταξία και Δυναμικές Ανάπτυξης του Αγροτικού Χώρου, υπ. διδάκτωρ Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Είσοδος ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το