Τοπικά

Εκδήλωση για την πρόληψη κατά των εξαρτήσεων σήμερα στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας

Tο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας σε σύμπραξη με τα Δημοτικά Σχολεία 8ο, 5ο και 11ο της Ν. Ιωνίας σήμερα Δευτέρα 20/1, στις 5.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, υπό την αιγίδα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Μαγνησίας, υλοποιούν μια δράση για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς με σκοπό τη θωράκιση των μαθητών απέναντι στον κίνδυνο κάθε είδους εξάρτησης.
Η δράση αυτή σκοπεύει στη διάνοιξη νέων δρόμων συνεργασίας Γονέων και Εκπαιδευτικών, στην ενίσχυση του γνωστικού τους υπόβαθρου για τους κινδύνους που απειλούν τους μαθητές μας και στη γνωριμία τους με ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να σταθούν δίπλα τους και να βοηθήσουν στην επίτευξη του κοινού στόχου για προστασία των παιδιών και κάθε παιδιού από όλα τα πρόσωπα της μάστιγας των εξαρτήσεων.

Γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς επιστήμονες και φορείς. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν:
Οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων που διοργανώνουν την εκδήλωση. Ο ψυχολόγος π. Σεβαστιανός Ζερβός, ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Η υπαστυνόμος Α’ Παγώνα Κυρίτση και ο αρχιφύλακας Γεώργιος Σκόνδρας, ως εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Η προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Μαγνησίας Ελένη Λαδοπούλου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου κ. Ηλίας Κουτσερής. Η ψυχολόγος Ζωή Γώγου, επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου Πρόληψης «Πρόταση ζωής». Η ψυχολόγος Κλαίρη Κουτρουλή, επιστημονικά υπεύθυνη της Μονάδας Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ Πιλότος. Θα ακολουθήσει συζήτηση των γονέων με τους εκπαιδευτικούς, τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους και τους ειδικούς επιστήμονες των φορέων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το