Τοπικά

Εκδήλωση για συμμετοχή επιχειρήσεων από τη Μαγνησία σε έκθεση της Κίνας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Νέους δρόμους εξωστρέφειας των μαγνησιωτικών επιχειρήσεων επιχειρεί να «ανοίξει» το Επιμελητήριο Μαγνησίας, προωθώντας την συνεργασία με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Κίνας. Μετά από πρόταση που έγινε από την εταιρεία Kaperoni BFG S.A, αποκλειστική αντιπρόσωπο του World Commerce Valley – Yanijiao International Trade City για την Ελλάδα και την Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση ουσιαστικά είναι μία πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις να πάρουν μέρους στη διαρκή έκθεση Αγαθών και Υπηρεσιών του World Commerce Valley – Yanijiao International Trade City, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν σε ένα ευρύ πεδίο εξειδικευμένων κινεζικών επιχειρήσεων, που αναζητούν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Φιλοδοξία του World Commerce Valley είναι να καταστεί ένας μεγάλος «Εισαγωγέας» και «Αγοραστής» αγαθών και υπηρεσιών Τουρισμού, Τέχνης και Πολιτισμού, δημιουργώντας μία καινούργια «ταυτότητα» εισαγωγών της Κίνας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο έργο, η καινοτομία του οποίου έγκειται στη διαφοροποίησή του από τα υπάρχοντα εμπορικά κέντρα, ενώ στόχος του είναι η ανάδειξη, προώθηση και εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών ανά χώρα (Country Brand).
Οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν με οργανωμένο τρόπο στην αγορά του 1,3 δισ. καταναλωτών. Η μόνιμη έκθεση στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του πρώτου κτιρίου, θα εγκαινιαστεί στις 12 Ιουλίου 2016, με την Ελλάδα και την Κύπρο να είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν, μαζί με το Βέλγιο, τον Καναδά και τη Νότια Κορέα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες που ασχολούνται με το εξαγωγικό εμπόριο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το