Τοπικά

Εκδήλωση για το ρόλο του γεωπόνου στη βιομηχανία τροφίμων

Food-SafetyManagement

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ο Ρόλος του Σύγχρονου Γεωπόνου στη Βιομηχανία Τροφίμων», διοργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μμ.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι Θεσσαλικών βιομηχανιών και επιχειρήσεων οι οποίοι μεταξύ άλλων θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τη σύγχρονη πραγματικότητα της βιομηχανίας τροφίμων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24210 93006 & 24210 93112 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Πρόγραμμα
18:00 -18:30 Έναρξη Ημερίδας – Χαιρετισμοί
8:30 -18:45 Εισήγηση «Ο ρόλος του Γεωπόνου στην κλωστοϋφαντουργία», Ευριπίδης Δοντάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Επίλεκτος
Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.Β.Ε.
18:45-19:00 Εισήγηση «Ο ρόλος του Γεωπόνου στη γαλακτοβιομηχανία»,
Αθανάσιος Βακάλης, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς
19:00-19:15 Εισήγηση «Ο ρόλος του Γεωπόνου στη βιομηχανία ζυμαρικών»
Κώστας Θεοχαρίδης, Υπεύθυνος αγορών πρώτων υλών της BARILLA Group
19:15-19:30 Εισήγηση «Ο ρόλος του Γεωπόνου στην αλευροβιομηχανία», Γιώργος Αναστασίου, Υπεύθυνος αγορών πρώτων υλών της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το