Τοπικά

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για το κλίμα το Σάββατο στον Βόλο

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) και η Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή (ομάδα κυρίως φοιτητών), προγραμματίζουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για το κλίμα, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στις 12.00, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα που θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη από πολίτες, κινήματα και φορείς, για να απαιτήσουν από τους ηγέτες των χωρών του κόσμου, που συναντώνται στη Γλασκώβη, να προστατεύσουν αποτελεσματικά το περιβάλλον. Για την επιβίωση του πλανήτη και την ανάσχεση των περιβαλλοντικών καταστροφών πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατηθεί η άνοδος της θερμοκρασίας της Γης στον 1,5 βαθμό Κελσίου, σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής εποχής.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης καλείται συνάντηση προετοιμασίας για όσους φορείς της πόλης του Βόλου επιθυμούν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στην επιτυχία της διαμαρτυρίας, αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, Γαζή 216 και Βλαχάβα. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το