Τοπικά

Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π.Θ.

Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης μεθαύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει:Προβολή του video «Μιλάμε για το Τμήμα μας», όπου απόφοιτοι/ες του ΠΤΔΕ, αλλά και νυν φοιτήτριες, μιλάνε για τις εμπειρίες τους και αναμνήσεις τους από το Τμήμα, τα εφόδια που απόκτησαν σε αυτό για την επαγγελματική πορεία τους, τις προσδοκίες τους και τις επιδιώξεις τους. Συναυλία του κουαρτέτου Stelios Chatzikaleas Quartet feat. East Mediterranean Jazz Ensemble. Το μουσικό κουαρτέτο του τρομπετίστα Στέλιου Χατζηκαλέα, απόφοιτου του ΠΤΔΕ ΠΘ, συμπράττει επί σκηνής με τρεις από τους πλέον αναγνωρισμένους Παλαιστίνιους μουσικούς και συνθέτες σε όλο τον αραβικό κόσμο σε μια μίξη σύγχρονης ευρωπαϊκής τζαζ μουσικής επηρεασμένης από την αρμονική πρωτοπορία της μετα-ρομαντικής και ιμπρεσιονιστικής περιόδου και μελωδιών από την κουλτούρα της κλασικής αραβικής μουσικής. Τον Στέλιο Χατζηκαλέα που παίζει τρομπέτα συνοδεύουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στα τύμπανα, ο Tareq Abboushi στο μπούζουκ, ο Ibrahim Najem στο ούτι και ο Mohammad Karzon στα αραβικά κρουστά.
Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής, ώρα 21:00 παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα του Π.Θ, με το έργο του W. Shakespeare «¨Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας». Είσοδος δωρεάν
Πληροφορίες: Διδάσκουσα Θεατρικής Ομάδας Π.Θ. κ. Μαρία Καραζάνου, τηλ: 6976517561
Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου θα γίνει αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα από το Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του ομότιμου καθηγητή του ΕΚΠΑ Αντώνη Λιάκου με αφορμή τον εορτασμό για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος/.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το