Τοπικά

Εκατοντάδες Βολιώτες στην εορταγορά της ΕΛΕΠΑΠ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών στην πασχαλιάτικη εορταγορά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον αύλειο χώρο του Αγίου Νικολάου επί της οδού Ερμού.
Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι εκατοντάδες Βολιώτες πέρασαν από το περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ και αγόρασαν τις ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές, όπως λαμπάδες και άλλα πασχαλινά δώρα, που με μεράκι και φροντίδα ετοίμασαν τα μέλη της ΕΛΕΠΑΠ.
Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε περίπου δύο ώρες είχαν αγοραστεί όλες οι κατασκευές.
Έτσι οι συμπολίτες με αυτή την πράξη τους στήριξαν έναν σημαντικό φορέα της περιοχής μας, που χρόνια τώρα είναι αρωγός στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου κ. Πέπη Παπανδρέου ανέφερε πως «πραγματοποιήσαμε την πασχαλινή εορταγορά και ο κόσμος με την παρουσία του μας ενίσχυσε ιδιαίτερα. Και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστούμε τους πάντες και ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία».
Η αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου κ. Μένια Παπαρήγα ανέφερε πως οι συμπολίτες μάς τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη. Ήρθαν εκατοντάδες και αγόρασαν τις όμορφες χειροτεχνίες».
Φ.Σ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το