Κόσμος

Eκαψε 1 εκατ. δολάρια για να μην πάρει η πρώην σύζυγός του φράγκο

Η ζωή επιφυλάσσει απρόοπτα: Ενας γάμος μπορεί -αν μη τι άλλο- να φέρει και ένα διαζύγιο. Μπροστά σε αυτό το θλιβερό ενδεχόμενο ένας άνθρωπος, είτε άντρας είτε γυναίκα, οφείλει να δείξει ψυχραιμία, νηφαλιότητα και, πάνω από όλα, πολιτισμό – για το δικό του καλό.
Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί τους οποίους τους κυριεύουν ο πόνος και η οργή, με αποτέλεσμα να περνούν τα όρια. Οπως έκανε, για παράδειγμα, ένας επιχειρηματίας από τον Καναδά.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Μπρους ΜακΚόνβιλ, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος στην Οτάβα, έβαλε στόχο η πρώην σύζυγός του να μην πάρει ούτε σεντ από την περιουσία του. Και τα κατάφερε. «Πώς;» θα αναρωτηθείτε εύλογα. Όπως παραδέχθηκε στο δικαστήριο, έκαψε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια που εξασφάλισε από τις ρευστοποιήσεις περιουσιακών του στοιχείων.

«Αυτό που έκανες θεωρώ ότι είναι ηθικά κατακριτέο», του είπε ο δικαστής Κέβιν Φίλιπς, καταδικάζοντας τον 55χρονο σε φυλάκιση 30 ημερών επειδή δεν κατέβαλε ποσό 300.000 δολαρίων για διατροφή. Παράλληλα θα πρέπει να πληρώσει χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ την ημέρα στην πρώην σύζυγό του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το