Κόσμος

Έκανε νέο ρεκόρ, αλλά το Γκίνες της είπε ότι δεν μετράει (video)

Η Amy Hughes είχε βάλει ως στόχο να κάνει νέο ρεκόρ Γκίνες για τρέξιμο σε διάδρομο και έτσι μετά από σκληρή προετοιμασία, έκανε 838 χιλιόμετρα. Για να τα καταφέρει έτρεχε σχεδόν 20 ώρες την ημέρα για μία εβδομάδα σε ένα εμπορικό κέντρο, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πελατών.

Κι όμως, οι υπεύθυνοι των ρεκόρ Γκίνες τελικά δεν δέχθηκαν την επίδοσή της, αν και όπως η ίδια λέει: «Κάναμε τα πάντα σύμφωνα με τους κανόνες. Ίσως και περισσότερα, αλλά βρήκαν τρόπο να μην το μετρήσουν».

Η 29χρονη μαραθωνοδρόμος, εξιστορεί την υπόθεσή της, τονίζοντας: «Όταν κάναμε την αίτηση, από το Γκίνες μας είπαν οτι θα μπορούσαμε να προσλάβουμε έναν κριτή, αλλά κόστιζε αρκετά.

Η εναλλακτική που μας έδωσαν, ήταν να έστελναν οδηγίες για το τί πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η επίδοσή μου. Έτσι, διαλέξαμε αυτή την επιλογή.

Είχαμε live streaming 24 ώρες το 24ωρο, ενώ σε κάποια στιγμή μας έδειξε ζωντανά και η τηλεόραση. Βγάλαμε φωτογραφίες όλες τις σημαντικές αποστάσεις. Υπήρχαν πελάτες του εμπορικού κέντρου συνέχεια τριγύρω μας και γενικώς δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνουμε, προκειμένου να γίνει περισσότερο δημόσια η όλη προσπάθεια.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το