Τοπικά

Εκ περιτροπής εργασία και την ερχόμενη εβδομάδα για τους υπαλλήλους στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Εκ περιτροπής με φυσική παρουσία θα εργαστούν και την ερχόμενη εβδομάδα οι υπάλληλοι στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, εξαιρουμένων της απόφασης που υπέγραψε ο δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός, όσων τελούν σε άδειες ειδικού σκοπού, άδειες ευπαθών ομάδων, κ.λπ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, για το χρονικό διάστημα από 11 έως 16 Μαΐου το προσωπικό θα εναλλάσσεται ανά δεύτερη ημέρα η κάθε ομάδα, εκτός του προσωπικού των ΚΕΠ, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και του προσωπικού Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας του Δήμου που θα λειτουργεί κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας των εργαζομένων.
Επίσης, ανάλογα με τη φύση του αντικειμένου της υπηρεσίας, θα είναι υποχρεωτική η εξ αποστάσεως παροχή εργασίας με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα σε σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών για το ποσοστό των υπαλλήλων και κατά τις μέρες που δεν θα παρίστανται με φυσική παρουσία στην υπηρεσία τους.

Οι υπάλληλοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή σε Η/Υ για την εξ αποστάσεως εργασία κατά τις ημέρες που δεν θα βρίσκονται στην υπηρεσία τους θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ή με την προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών για να τους καθοριστεί ο τρόπος και ο τόπος εργασίας τους. Θα βρίσκονται δε στη διάθεση της Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες για παροχή εργασίας κατά τις απογευματινές ώρες.
Οι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών, καθώς και ο τεχνικός ασφαλείας είναι στη διάθεση της υπηρεσίας καθημερινά.
Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα όλοι οι υπάλληλοι θα βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση της υπηρεσίας. Για τον λόγο αυτό οφείλουν να έχουν πάντα ανοικτά τα κινητά τους τηλέφωνα και να ελέγχουν συνεχώς την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το