Αθλητισμός

Είπε «όχι» στην ΕΠΟ ο Αχιλλέας Μπέος για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Μετά το «όχι» από την Αστυνομία της Κύπρου για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ, η ΕΠΟ έλαβε άλλη μια αρνητική απάντηση. Αυτή τη φορά προήλθε από τον Αχιλλέα Μπέο για το ενδεχόμενο πραγματοποίηση του αγώνα στον Βόλο.

Η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε ότι ο δήμαρχος Βόλου δεν αποδέχθηκε το αίτημα της για την διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

«Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας», αναφέρει στην απάντησή του ο Αχιλλέας Μπέος και συνεχίζει:

«Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες”.

Πλέον, η ΕΠΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο για το πού θα πραγματοποιηθεί τελικά ο τελικός του θεσμού, με τη μόνη, πλέον, επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα και την πίεση του χρόνου, να φαίνεται να είναι αυτή του ΟΑΚΑ.

Βέβαια, σε αυτό το ενδεχόμενο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η θέση του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του «δικεφάλου του βορρά», μέχρι και αυτή την στιγμή, δεν ήταν θετική στην πραγματοποίηση του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το