ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελλάδα

Η Απτυχίωτη

Είπε να δοκιμάσει τα φρένα …στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου έζησε για ακόμη μια φορά στιγμές έντασης και αλλοφροσύνης… Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σφοδρών αντιπαραθέσεων και τα λεκτικά επεισόδια κορυφώθηκαν όταν ο κ. Δημήτρης Λιβογιάννης, ξάφνου, σηκώθηκε από το έδρανό του  και, χειρονομώντας και φωνάζοντας, έφτασε μέχρι την κ. Οικονόμου. Βλέποντας τον κ. Λιβογιάννη, οι κύριοι Μιχάλης Μιτζικός και Τέλης Δουλόπουλος σηκώθηκαν από τα έδρανα τους, ζητώντας του να σταματήσει, ενώ στη συνέχεια κινήθηκαν προς το μέρος του και τον απομάκρυναν.

Μετά την αποχώρηση των κ. Οικονόμου και Λαμπρινίδη, ο κ. Μιτζικός, τοποθετούμενος για το συμβάν, απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργο Μουλά, αποδίδοντας σε εκείνον την ευθύνη και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν επιτρέπεται και το καταδικάζουμε, να έρχονται σύμβουλοι δικοί σας, να έρχονται δίπλα στην κ. Οικονόμου και στην ουσία να την απειλούν».

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, κ. Λιβογιάννης, αρχικά αρνήθηκε σε όλους τους τόνους ότι έτρεξε προς το μέρος της κ. Οικονόμου και του κ. Λαμπρινίδη, για να επιτεθεί, ότι έτρεξε, για να εξυβρίσει, ότι έτρεξε, για να απειλήσει, ότι έτρεξε, για να εκφοβίσει … Οπότε μάλλον ο άνθρωπος άλλαξε τακάκια κι έτρεξε να δοκιμάσει τα φρένα!

Στη συνέχεια ο κ. Λιβογιάννης, του οποίου οι κινήσεις κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έχουν καταγραφεί από τα οπτικοακουστικά μέσα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, ισχυρίστηκε ότι εξυβρίστηκε και δήλωσε «Όταν με εξυβρίζουν αντιδρώ»… ενώ, ο Δήμαρχος Βόλου, σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχτηκε «ότι οι άντρες όταν θίγονται έτσι κάνουν» εν ολίγοις, κανείς από την παρέα δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να φωνάξει έναν δικηγόρο, φαίνεται η νομική επιστήμη δεν είναι επιλογή, προτιμούν να παίρνουν φόρα σαν τα μικρά παιδιά στις αλάνες. Ελπιδοφόρο και λυτρωτικό συμπέρασμα ότι δεν τρόμαξαν κανέναν, στυλ και ύφος αλλά…τζίφος!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το