Τοπικά

Εικόνες φρίκης στη Ν.Αγχίαλο: Εντοπίστηκαν έντεκα σκελετωμένοι και δύο νεκροί σκύλοι (photos, video)

Εικόνες που προκαλούν φρίκη αντίκρυσαν φιλόζωοι στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου όπου εντοπίστηκαν σε άθλια κατάσταση 11 σκύλοι.  Τα άτυχα ζώα βρέθηκαν σκελετωμένα από την πείνα, άρρωστα, ενώ φιλόζωοι που πήγαν στο σημείο για να τα ταΐσουν εντόπισαν και δύο νεκρούς σκύλους.  Οι σκύλοι εντοπίστηκαν να περιφέρονται σε χωράφια της περιοχής και υποφέρουν όλοι από ασιτία.  Μάλιστα ένα σκυλάκι αδυνατεί και να περπατήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ζώα ανήκουν σε άνδρα που τα φιλοξενούσε υπό ακατάλληλες συνθήκες.  Σε βάρος του φέρεται να είχε υποβληθεί μήνυση το περασμένο καλοκαίρι και να του επιβλήθηκε πρόστιμο.  Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε κτήμα που το προηγούμενο διάστημα ήταν κλειστό. Προχθές φιλόζωοι, που πήγαν στην περιοχή τα εντόπισαν έξω από το κτήμα καθώς κάποιος, άγνωστο ποιος, είχε ανοίξει την πόρτα και είχαν βγει έξω αλλά περιφέρονταν στην περιοχή.

Φιλόζωοι μετέβησαν σήμερα στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και απευθύνουν έκκληση στον Δήμο Βόλου να περισυλλέξει τα ζώα για να εξεταστούν από κτηνίατρο και να τους δοθεί φαγητό και ιατροφαρμακευτική φροντίδα.  Για την κατάσταση των σκύλων φέρεται να έχει γίνει και καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το