Πολιτισμός

Εικαστική έκθεση “CityCall” στον Βόλο με έργα γκράφιτι και streetart σκηνής

Η Urbanact διοργανώνει την πρώτη εικαστική έκθεση στην πόλη του Βόλου. O τίτλος της έκθεσης παραπέμπει στο όνομα του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών, το “CityCall”, και υποδηλώνει την άμεση σύνδεση της έκθεσης με το φεστιβάλ. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 13:00, στον Χώρο Τέχνης δ.

Συμμετέχουν επτά (7) καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πάντα από το χώρο της γκράφιτι και streetart σκηνής: o Etnik από την Ιταλία, ο Pener από την Πολωνία, ο Nasimo από την Βουλγαρία, οι Jamer, Kez και Same84 από την Αθήνα και ο Sive από το Βόλο. Είναι καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στον Βόλο και προσέφεραν το έργο τους. Στην έκθεση θα παρουσιαστεί μια διαφορετική πτυχή της εικαστικής τους δράσης. Τα έργα πωλούνται και με αυτό τον τρόπο όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να “στηρίξουν” τους καλλιτέχνες.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλονται βίντεο με τις τοιχογραφίες που έχουν υλοποιηθεί στον Βόλο, αλλά και από άλλες δράσεις της ομάδας ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους το επιθυμούν, να κοινοποιήσουν στην ομάδα, επιφάνειες που τους ενδιαφέρουν για τοιχογραφία και να ενταχθούν στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το