Τοπικά

Ειδικό λογαριασμό στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας άνοιξε η ΟΕΒΕΜ για την οικονομική στήριξη των μονάδων υγείας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ), με σκοπό τη στήριξη της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλλουν οι λειτουργοί της δημόσιας υγείας και ασφάλειας της περιοχής, αποφάσισε κατόπιν τηλεδιάσκεψης το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ειδικού σκοπού στην:
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02
IBAN: GR4309101070000323041720026
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»
στο οποίο καλούνται όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, Σύλλογοι, Ενώσεις, όλοι οι Βολιώτες εκπρόσωποι πρώτου και δεύτερου βαθμού, τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες, εκλεγμένοι βουλευτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και Έλληνες από όλο το κόσμο να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους.

Ο λογαριασμός θα είναι μόνο καταθετικός. «H προσπάθεια μας είναι να στηριχθεί το πραγματικά εξωπραγματικό και δύσκολο εγχείρημα και να συνδράμουμε με τις όποιες δυνάμεις μας όλοι οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι της Μαγνησίας. Φυσικά από αυτή την προσπάθεια δεν απορρίπτουμε κανέναν και ειδικά τις βιομηχανίες της περιοχής μας καθώς και φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν τη δυνατότητας να μας βοηθήσουν», τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΟΕΒΕΜ.
Επίσης, καλεί τα ΜΜΕ να είναι χορηγοί επικοινωνίας αυτού του εξαιρετικά δύσκολου εγχειρήματος, προκειμένου να τύχει της μεγαλύτερης κοινής αναγνώρισης και να έχει τα επιτυχή αποτελέσματα.

«Για μια ακόμα φορά η ΟΕΒΕΜ βάζει μπροστά το συμφέρον της κοινωνίας αντιλαμβανόμενη ότι στο σύγχρονο επιχειρείν κυρίαρχη και καθολική αρχή των επιχειρηματιών αποτελεί το γεγονός ότι «Το κέρδος δεν είναι μοναδικός σκοπός στη λειτουργία μιας επιχείρησης». Οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι της Μαγνησίας θα το αποδείξουν περίτρανα».
Τέλος η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμά την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και ειδικά τον Πρόεδρο της κ.Λάππα για τις άμεσες, γρήγορες και εύστοχες κινήσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το