Τοπικά

Είδη πρώτης ανάγκης πρόσφεραν στο ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες” τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στην έκκληση για βοήθεια του Ιδρύματος κλειστής περίθαλψης αυξημένης φροντίδος βαριά νοητικά Υστερούντων Ατόμων (με δευτερογενείς ψυχιατρικές διαταραχές) “Ασπρες Πεταλούδες” Βόλου.
Σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου, κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ αποτελούμενο από τον Πρόεδρ της οργάνωσης στη Μαγνησία Απ. Κουταρέλο, τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου Απ. Καντόλα, τον Υπ.Επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Κ. Καλόγηρο, τον Τομεάρχη Τουρισμού Ι. Αλεξάκη και την Τομεάρχη Δικαιοσύνης Φρύνη Καρδακάρη, επισκέφτηκε σούπερ μάρκετ της περιοχής και προμηθεύτηκε είδη πρώτης ανάγκης για το Ίδρυμα.

Τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και αφού αποστειρώθηκαν όλα τα είδη της δωρεάς, τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ παρέδωσαν στις Άσπρες Πεταλούδες είδη που οι υπάλληλοι του Ιδρύματος είχαν ενημερώσει ότι παρουσιάζουν έλλειψη. Όπως τόνισαν σε δηλώσεις τους:
“Ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς σαν Οργάνωση οφείλουμε να είμαστε στη πρώτη γραμμή δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του Νομού μας και σε Ιδρύματα που επιτελούν κοινωνικό έργο.
Οι Άσπρες Πεταλούδες είναι αδιαμφισβήτητα ένα Ίδρυμα το οποίο έχει αναλάβει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στο Νομό μας.
Σκοπός του Ιδρύματος είναι η περίθαλψη και φροντίδα ατόμων με ιδιαιτερότητες όπως νοητική υστέρηση, νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές, σύνδρομο Down, παθήσεις όπως επιληψία, αυτισμός, εγκεφαλοπάθειες, σωματικές ιδιαιτερότητες – δυσκολίες και άλλες αισθητηριακές διαταραχές.
Σκοπός δικός μας ως ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ είναι ακόμη και εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας να νοιώσει μόνος και αδύναμος.
Δεσμευόμαστε καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετέπειτα να είμαστε δίπλα στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες αλλά και σε όλους τους φορείς και συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Προς το παρόν μένουμε σπίτι ,αλλά δε μένουμε μόνοι!
Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το