Τοπικά

Έγραψε τρία 20άρια, σε Φυσική, Μαθηματικά και Οικονομικά “Θ”

SANYO DIGITAL CAMERA

Ο Κώστας Ντάφος από το 4ο ΓΕΛ Βόλου, Θετική Κατεύθυνση, συγκέντρωσε 19.384 μόρια και στοχεύει μεταξύ ΣΑΣΣ Οικονομικού και Ιατρικής. «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, γιατί τα κατάφερα, μολονότι τα θέματα ήταν πολύ απαιτητικά. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου» τόνισε.
Ο ίδιος εκτός από την πολύ υψηλή βαθμολογία μπόρεσε και έγραψε τρία 20άρια σε μια χρονιά που ήταν πολύ δύσκολη από την άποψη εξεταζόμενων θεμάτων. Ειδικότερα, έγραψε 20 στη Φυσική Κατεύθυνσης που μπήκαν τα δυσκολότερα θέματα των τελευταίων χρόνων, στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας, αλλά και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.
«Μου αρέσει πολύ η Φυσική και ξαφνιάστηκα που έγραψα 20, γιατί συνήθως στις προηγούμενες εξετάσεις έκανα ένα λάθος που μου στερούσε αυτό το βαθμό. Αλλά αυτή τη φορά πρόσεξα πολύ και κοιτούσα και ξανακοιτούσα τα θέματα. Τα ζητήματα στη Φυσική Κατεύθυνσης ήταν πολύ δύσκολα, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα. Επίσης απαιτητικά ήταν θέματα και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας», υπογράμμισε ο αριστούχος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το