Κόσμος

«Εγώ την πτήση δεν την χάνω» είπε και κυνήγησε το αεροπλάνο (video)

1448363562382214456

Επ’ ουδενί δεν ήθελε να χάσει την πτήση του ένας αποφασισμένος ταξιδιώτης στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, που ξεπέρασε κάθε όριο στην προσπάθεια του να προλάβει το αεροπλάνο: Καθώς είχε εξαφανιστεί κάθε ελπίδα να προλάβει να μπει με τις κανονικές διαδικασίες, βγήκε μόνος του στην πίστα και άρχισε να τρέχει προς το αεροσκάφος…

Ο νεαρός επιβάτης θα πετούσε για την Γκραν Κανάρια στα Κανάρια Νησιά από το αεροδρόμιο Barajas της ισπανικής πρωτεύουσας τη Δευτέρα. Για αδιευκρίνιστους όμως λόγους, δεν ήταν στην ώρα του στην πύλη.


Σκεπτόμενος όμως προφανώς ότι η πύλη μπορεί να έκλεισε «αλλά το αεροπλάνο εκεί είναι ακόμα», κατάφερε να βρει έξοδο κινδύνου και να βγει στην πίστα (με τη χειραποσκευή στην πλάτη).

Πήδηξε από τη φυσούνα (το ύψος ήταν περίπου τρία μέτρα), προσγειώθηκε στην άσφαλτο και αρχικά ζήτησε να τον πάει στο αεροπλάνο του βοηθητικό όχημα της πίστας. Προφανώς αυτό δεν έγινε, και τότε αποφάσισε να πάει με τα πόδια, τρέχοντας με την χειραποσκευή στην πλάτη.

Αρχικά μάλιστα, σύμφωνα με την El Pais, έτρεχε να προλάβει αεροσκάφος που δεν εκτελούσε τη δική του πτήση αλλά βρισκόταν ήδη σε κίνηση, μέχρι που τον «διόρθωσαν» υπάλληλοι του προσωπικού εδάφους.

Η αστυνομία επικοινώνησε με την αστυνομία στο αεροδρόμιο της Γκραν Κανάρια ώστε να βρεθεί ο επιβάτης μετά την άφιξή του στο νησί. Δεν συνελήφθη μεν, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με πρόστιμο μέχρι 45.000 για παράβαση των κανονισμών ασφαλείας της πίστας.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το