Κόσμος

Έγκυος πυροβόλησε και σκότωσε διαρρήκτη που απείλησε την οικογένειά της

Με το τυφέκιο εφόδου που προτιμούν οι μακελάρηδες στις ΗΠΑ, το διαβόητο AR-15, σκότωσε μια οκτώ μηνών έγκυος στη Φλόριντα έναν διαρρήκτη ο οποίος μαζί με τον συνεργό του εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Αρχές των ΗΠΑ, οι δύο διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι την ώρα που ήταν μέσα ο 34χρονος Τζέρεμι Κινγκ, η έγκυος σύζυγός του και η 11χρονη κόρη τους.

Οι διαρρήκτες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν από την πίσω πόρτα του σπιτιού, χτύπησαν με τη λαβή ενός ρεβόλβερ τον άνδρα της 31χρονης και άρπαξαν την κόρη της. Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, εις εκ των δραστών έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του 34χρονου απαιτώντας να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.

Εκείνη τη στιγμή η οκτώ μηνών έγκυος που έβγαινε από το υπνοδωμάτιο μπήκε στο στόχαστρο των κακοποιών. Έτσι, η έγκυος επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο όπου ο άνδρας της φυλούσε το ημιαυτόματο AR-15 και ανοίγοντας πυρ σκότωσε τον ένα εκ των δύο διαρρηκτών, κάτι που έτρεψε τον συνεργό του σε φυγή.

Ο Τζέρεμι Κινγκ λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο κεφάλι νοσηλεύεται με κατάγματα και διάσειση, ενώ ο δεύτερος κακοποιός αγνοείται και οι Αρχές τον αναζητούν.

Σημειώνεται ότι ανάλογες ιστορίες επικαλούνται συχνά πυκνά οι υποστηρικτές της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ για να ενισχύσουν τα επιχειρήματα της Εθνικής Ένωσης Οπλοκατοχής (NRA) ενάντια στη λήψη μέτρων για τη ρύθμιση και τον περιορισμό της αγοράς και της πώλησης όπλων στις ΗΠΑ.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το