Τοπικά

Εγκρίθηκε τελικά ο ισολογισμός της “Δήμητρας” για το 2013

dimitra

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε κατά τη σημερινή γενική συνέλευση του Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα» ο ισολογισμός του 2013, ενώ εξελέγησαν και οι δύο αντιπρόσωποι για την ΠΑΣΕΓΕΣ. «Η εμπιστοσύνη στη διοίκηση αποκαταστάθηκε πλήρως και δεν πέτυχαν να μας κλονίσουν κάποιοι που εξυπηρετούν διάφορες σκοπιμότητες και είχαν παρασύρει και τους εταίρους», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Κίτσιος, μιλώντας στο e-thessalia.gr.
Ο κ. Κίτσιος ευχαρίστησε τα μέλη του συνεταιρισμού για το γεγονός ότι «έδειξαν» έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο «που τόσα χρόνια αγωνίζεται για το καλό του Συνεταιρισμού», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ειδικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση που ξεκίνησε στις επτά το απόγευμα και ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες, ψήφισαν 114 μέλη από τα 142 εγγεγραμμένα και τελικά ο ισολογισμός του 2013 εγκρίθηκε από 75 μέλη 34 ψήφισαν κατά και βρέθηκε κι ένα άκυρο. «Ο λαός μίλησε. Ο κόσμος μας εμπιστεύεται να συνεχίσουμε το έργο μας» τόνισε ο Γ. Κίτσιος.
Επιπλέον στη σημερινή συνεδρίαση εξελέγησαν οι δύο αντιπρόσωποι του Συνεταιρισμού για την ΠΑΣΕΓΕΣ, που είναι οι Σπύρος Σπύρου και Βασίλης Κουφαλιδάκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το