Τοπικά

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός-απολογισμός έτους 2019 από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ ο ισολογισμός-απολογισμός του 2019.
Το 2019 έκλεισε για τη ΔΕΥΑΜΒ με χρηματικά διαθέσιμα 2.349.967,87 ευρώ. Μετά την αφαίρεση του συνόλου των πληρωμών και των κατασχέσεων που πραγματοποιήθηκαν, από το σύνολο των εισπράξεων και των ταμειακών–τραπεζικών υπολοίπων, στην αρχή του 2019, παρέμεινε χρηματικό υπόλοιπο ύψους 2.349.967,87 ευρώ το οποίο διατίθεται το 2020 για τη χρηματοδότηση είτε εξ’ ιδίων πόρων λειτουργικών εξόδων, έργων, είτε έργων συνοδών των χρηματοδοτούμενων. Το 2019 τα έσοδα από τέλη μειώθηκαν σε μεγάλο ποσοστό.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε επίσης η άσκηση νομικών ενεργειών και ο διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου. Ειδικότερα στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου διορίσθηκε ο δικηγόρρος παρ΄Αρείω Πάγω Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης στην πρώτη περίπτωση για τη συγκέντρωση εγγράφων, μελέτη φακέλου και παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου κατά τη δικάσιμο της 22ης Σεπτεμβρίου για δήλωση πρόσθετης παρέμβασης σε δίκη ασφαλιστικών μέτρων υπέρ της εταιρείας «DOMOTEL Ξενία Βόλου» κατά της ανώνυμης τεχνικής εταιρείας ΕΡΓΗΛ.
Στη δεύτερη περίπτωση ο δικηγόρος διορίστηκε για τη κατάθεση ανακοπής ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου κατά της ΕΡΓΗΛ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το