Τοπικά

Εγκρίθηκε η κανονιστική για το παζάρι του Βόλου

Παζάρι

Εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η κανονιστική για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρις του Δήμου Βόλου πίσω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι τιμές που καλούνται να πληρώσουν οι επαγγελματίες για τη χρήση των περιπτέρων είναι 180 ευρώ για τα απλά περίπτερα, 200 ευρώ για τα γωνιακά ενώ τα περίπτερα των χαλβάδων και λουκουμάδων ορίζονται στα 400 ευρώ.Το κόστος για την ενοικίαση του Λούνα Πάρκ ξεκινά από τα 40.000 ευρώ, ενώ το κόστος γα τις ψησταριές στα 1.100 ευρώ.
Η κανονιστική εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τον Μαρ. Πατσιαντά να ψηφίζει όχι καθώς διαφωνεί με την αναβίωση του θεσμού της εμποροπανήγυρις και τον Μιχ.Μιτζικό να συμφωνεί, εκτός από δύο άρθρα, επισημαίνοντας ότι αν σε περίπτωση εκμίσθωσης διαπιστωθεί παρατυπία από τον ενοικιαστή, τότε πρέπει να του αφαιρείται η άδεια.
Το γεγονός ότι τα τέλη χρήσης εμφανίζονται μειωμένα φέτος συγκριτικά με πέρυσι ανέφερε ο Κώστας Γαργάλας διερωτώμενος αν πρέπει να υποθέσουμε ότι η διαφορά αυτή πέρυσι πήγε στην τσέπη του ιδιώτη που λειτούργησε το παζάρι με τους συμβούλους της δημοτικής αρχής να του απαντούν ότι η μείωση στα τέλη χρήσης οφείλεται σε απόφασή της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το