Τοπικά

Εγκρίθηκαν παρατάσεις έργων στη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η παράταση του συμβατικού χρόνου παράδοσης των ειδών της σύμβασης για την προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών κατά πέντε μήνες, μέχρι τις 12 Απριλίου. Η παράταση αφορά τον εξοπλισμό και τα δάπεδα πτώσης στο χώρο της παιδικής χαρά Μακρινίτσας. Παράταση δόθηκε και για το έργο κατασκευής καναλιού αποχέτευσης στο γήπεδο Αγριάς μέχρι τις 4 Ιανουαρίου αλλά και για το έργο συντηρήσεις δρόμων Δ.Ε. πλην Βόλου –Ν. Ιωνίας μέχρι τις 16 Μαρτίου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εναπομείνασες εργασίες της σύμβασης, πράγμα που δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας της θεομηνίας και των καιρικών συνθηκών.
Παράταση δόθηκε και στην προθεσμία του έργου «συντήρηση πλακοστρώσεων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων» μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου για να ολοκληρωθούν εργασίες που απομένουν. Δόθηκε, ακόμη, παράταση στην προθεσμία του έργου «αρχιτεκτονικός φωτισμός δημαρχείου» έως τις 14 Απριλίου αλλά και στο έργο «κατασκευή κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Πολυμέρη, Σταδίου και Ε.Ο. Βόλου- Αγριάς για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις» μετά από σχετικό αίτημα της αναδόχου εταιρείας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου καθώς εκκρεμεί η έγκριση του 1ου ΑΠΕ ενώ ολοκληρώθηκε το φυσικό αντικείμενο του έργου.
Από το δημοτικό συμβούλιο εγκρίθηκε επίσης η 2η παράταση της προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης ανάπλασης του Άλσους «Ανδρέας Βαλαχής» στη Νέα Ιωνία ενώ δόθηκε 4η παράταση της προθεσμίας περάτωσης εργασιών για τις κτιριακές παρεμβάσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό «Προκόπειος» έως τις 15 Δεκεμβρίου.
Επίσης μετατέθηκε ο συμβατικός χρόνος παράδοσης του υποέργου «προμήθεια εξοπλισμού για το έργο ανάπλασης της πλατείας Γερμανικών και δημιουργίας παιδικής χαράς προσβάσιμης σε όλους μέχρι τις 31/12.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το