Τοπικά

Έγκριση δαπανών από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Την έγκριση δαπανών που αφορούν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Θερινό θέατρο Ν. Ιωνίας καθώς και στην επετειακή έκθεση «Με τη ματιά των άλλων» που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο για τον εορτασμό των 200 χρόνων σε συνεργασία με το Μουσείο Αλ. Κ. Δάμτσα του Δήμου Βόλου, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που συνεδρίασε την Παρασκευή 2 Ιουλίου. Σύμφωνα με την απόφαση για τον σχεδιασμό και εκτύπωση του καλοκαιρινού προγράμματος εκδηλώσεων απαιτείται δαπάνη ποσού 750 ευρώ και 870 ευρώ αντίστοιχα ενώ για τον σχεδιασμό και εκτύπωση μπανερς, αυτοκόλλητων επιγραφών και διαφημιστικών κατασκευών [σταντ] για το θέατρο καθώς και ειδικών εκτυπώσεων μεγάλων διαστάσεων και αυτοκόλλητων κειμένων για τις ανάγκες της έκθεσης, απαιτείται δαπάνη 450 ευρώ και 1800 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης για τη συνεργασία με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με την πραγματοποίηση συναυλίας της οπερέτας «Βαφτιστικός» και μερών του έργου «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», στις 18 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα απαιτηθούν:
– Για τον σχεδιασμό και εκτύπωση διαφημιστικού υλικού (αφίσα, μπάνερ, έντυπα) θα απαιτηθεί δαπάνη 1.300 ευρώ
-Για τη μεταφορά των μουσικών οργάνων, για τη μετακίνηση των μουσικών από και προς την Αθήνα καθώς και τις εσωτερικές μετακινήσεις τους από και προς το θέατρο θα απαιτηθεί δαπάνη 3.000€
-Για τη φιλοξενία-διαμονή των μουσικών και συντελεστών της ΕΡΤ ( δύο διανυκτερεύσεις) θα απαιτηθεί δαπάνη 3.860€ και επιπλέον ο φόρος διαμονής.

Για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης θα απαιτηθεί δαπάνη 4.800€ και για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης-αφιέρωμα στον στιχουργό και συγγραφέα Γ. Ιωάννου σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ιωλκός θα απαιτηθεί δαπάνη 300 ευρώ με ΦΠΑ. Συνολικά η δαπάνη όλων των ανωτέρω θα ανέλθει στο ποσό των 17.310 ευρώ.
Στο μεταξύ, απόφαση για τη νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ έλαβε στη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Πρόκειται για το θεατρικό έργο «Τραχίνιες», που βασίζεται στην ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή. Για την πραγματοποίηση του έργου απαιτείται η πρόσληψη πέντε ηθοποιών, εκ των οποίων οι τρεις άρρενες και δύο θήλεις, οι οποίοι θα πληρούν την ερμηνευτική ηλικία που απαιτούν οι ρόλοι, για χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης. Η δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 8,835 €.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το