Ελλάδα

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Άλλες 10 ληστείες είχαν κάνει οι τρεις δράστες

Σε ακόμη δέκα ληστείες εμπλέκονται οι τρεις δράστες που ευθύνονται για τον θάνατο του 25χρονου Νίκου στον λόφο του Φιλοπάππου.
Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, οι τρεις που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων δέκα ληστειών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, αφού εκτιμάται ότι μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα.
Σύμφωνα με τον Alpha, οι δύο Πακιστανοί είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές να περάσουν τα σύνορα και να διαφύγουν.
Οι δύο Πακιστανοί, μετά το έγκλημα, έφυγαν αρχικά για τη Θήβα με τη βοήθεια ομοεθνών τους και στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί έφτασαν στην Ειδομένη, όπου προσπάθησαν μέσα από περάσματα λαθρεμπόρων να περάσουν στη γείτονα χώρα.
Οι δύο πρώτες απόπειρες διαφυγής απέτυχαν καθώς βρέθηκαν κοντά σε συνοριοφύλακες, γεγονός που τους φόβισε και αποφάσισαν να επιστρέψουν

Οπως μετέδωσε ο Alpha, οι δύο Πακιστανοί είχαν καταστρώσει τρίτο σχέδιο διαφυγής, προκειμένου να διαφύγουν στα Σκόπια μέσω Κιλκίς. Την τρίτη φορά, οι συνοριοφύλακες τους έλεγξαν και τους συνέλαβαν.
«Είχα στα χέρια μου ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας. Με αυτό απείλησα τον άντρα και του ζήτησα τα χρήματα και το κινητό του. Μου είπε ότι δεν είχε τίποτα πάνω του. Δεν τον ακούμπησα, ούτε τον έσπρωξα. Δεν φταίω εγώ. Δεν ξέρω πώς έπεσε στο γκρεμό. Εγώ ήθελα απλά να τον ληστέψω», είπε ο 28χρονος Πακιστανός, μετά τη σύλληψή του.
«Δεν έχω καμία σχέση με τη ληστεία με τον θάνατο του άντρα που μου λέτε. Τους άλλους δύο τους γνωρίζω. Ήμουν μαζί τους στην περιοχή. Δεν έχω όμως καμία σχέση και δεν ξέρω τίποτα για αυτό που έγινε», δήλωσε με τη σειρά του ο 25χρονος Ιρακινός.
Οι τρεις κακοποιοί θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή να απολογηθούν, καθώς έλαβαν τη προθεσμία που ζήτησαν.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το