Ελλάδα

Εγκλημα στην Σταμάτα: «Έσφαξα τον… διάβολο στην μπανιέρα»

«Έσφαξα τον… διάβολο στην μπανιέρα. Τον είδα στο πρόσωπο της γυναίκας μου» είπε στον αστυνομικό που βρισκόταν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, «ελάτε να με πιάσετε», συνέχισε, με τον έκπληκτο αστυνομικό να διαβιβάζει άμεσα στους συναδέλφους του προκειμένου να φθάσουν στην οικία που είχε υποδείξει ο δράστης.
Όταν μπήκαν στην οικία της οδού Αγίου Φανουρίου στην Σταμάτα Αττικής, βρήκαν τον 52χρονο σε λιπόθυμη κατάσταση στο σαλόνι, ενώ η άτυχη γυναίκα ηλικίας 44 χρόνων, μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του μπάνιου που έμοιαζε με… σφαγείο.

Ο δράστης της είχε καταφέρει δεκάδες τραύματα, περίπου 25, σε διάφορα σημεία του σώματός της με ψαλίδι και μαχαίρι. Ο 52χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών, ενώ φαίνεται πως είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει μετά την αποτρόπαια πράξη του καταναλώνοντας μεγαλύτερη ποσότητα.
Νωρίτερα γείτονες είχαν ακούσει έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 52χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ ζούσε με το θύμα τα τελευταία 7 χρόνια.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το