Αθλητισμός

Εγκαινιάστηκε η νέα λέμβος από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ – Αγιασμός όλων των τμημάτων του Ομίλου για τη νέα χρονιά

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΕΑ/ΝΑΒ ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός με την ευκαιρία έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς όλων των αθλητικών τμημάτων του ΟΕΑ/ΝΑΒ (τεχνική κολύμβηση, κολύμβηση, κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, υδατοσφαίριση, ερασιτεχνική αλιεία, υποβρύχια δραστηριότητα).

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος Απόστολος Καζάκης αναφέρθηκε στις καλές δημιουργικές σχέσεις του Ομίλου με όλους τους φορείς Πανελληνίως, ώστε από την μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΟΕΑ/ΝΑΒ να ξεπηδήσουν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, Πανελληνιονίκες και αθλητές που συνδυάζουν τον αθλητισμό με καλές επιδόσεις και στα μαθήματα τους, αλλά και την κοινωνική εθελοντική συμμετοχή του ΟΕΑ/ΝΑΒ, σε όλους τους αγώνες που διεξάγονται. Διοικητικό συμβούλιο, μέλη, αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι του ναυταθλητισμού, είναι υπερήφανοι διότι στην ιστορική διαδρομή από την ίδρυση του Ομίλου από το 1950 με ομοψυχία και αγάπη για τον υγρό στίβο κατόρθωσαν να γίνει ο ΟΕΑ/ΝΑΒ από απλός εκπρόσωπος της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου ο μοναδικός Ολυμπιονίκης Όμιλος της περιοχής μας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την γενική γραμματέα και υπεύθυνη των τμημάτων κολυμβητηρίου, Μανουσάκη Ηλέκτρα και από τον Αντιπρόεδρο αθλημάτων θαλάσσης, Βαρδαλή Μανώλη.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο ΟΕΑ/ΝΑΒ τίμησε, τον πρώην Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Παύλο Μαβίδη για την πολυετή προσφορά του ως Δήμαρχος και ως μέλος του Ομίλου.
Τιμήθηκαν επίσης όλοι οι διεθνείς αθλητές, αθλήτριες του Ομίλου και συγκεκριμένα οι κωπηλάτες: Καλανδαρίδης Γιάννης, Γεωργούδη Μαργαρίτα, Σχιζοδήμος Γρηγόρης, Κουκουτής Βασίλης, Μπιτζιλαίου Ιωάννα, Βαρελοπούλου Ειρήνη, Δεμελή Ευαγγελία, Ζωγράφος Δημήτρης, Καπουρτίδης Δημήτρης, Μπαρούτας Βασίλης, Καλανδαρίδη Αναστασία, Αγιώτη Ελένη και ο κολυμβητής Γεώργιος Βελιάδης.

Με ανθοδέσμες τιμήθηκαν επίσης και το προπονητικό τιμ και συντελεστές των επιτυχιών του τμήματος κωπηλασίας Σίμος Σάμιος, Τασιού Σοφία και Όλγα Τσόγκα.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εγκαινιάσθηκε η αγωνιστική λέμβος κωπηλασίας, τετραπλό σκιφ μετατρεπόμενο και σε τετράκωπο, αξίας18.000 ευρώ που αγοράσθηκε από την Ιταλική εταιρεία Filippi με χρήματα των πολιτών του Βόλου, που συμμετείχαν στην λαχειοφόρο του τμήματος και επίσης με την οικονομική συμμετοχή των μελών του ΟΕΑ/ΝΑΒ και χορηγού. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ τους ευχαριστεί όλους, όπως θερμά ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ κ. Ιωάννη Καρά που μερίμνησε για την μεταφορά της λέμβου από Ιταλία με τα μέσα της Ομοσπονδίας.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση απευθύνοντας ευχές για μια νέα δημιουργική χρονιά ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Κίτσιος Γεώργιος, η Γενική Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρώην Υπουργός Χρυσοβελώνη Μαρίνα, εκπρόσωπος του Βουλευτού Χρήστου Μπουκώρου, η εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Βόλου Κυρίτση Αθηνά, Πλωτάρχης Λιμενικού Σώματος, η οποία έκανε και τα εγκαίνια της κωπηλατικής λέμβου, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης, ο πρώην έφορος κωπηλασίας του ΟΕΑ/ΝΑΒ της Ολυμπιακής χρονιάς 2004 Φώτης Πετικόπουλος και ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΕΑ/ΝΑΒ. Ιωάννης Παγώνης. Έγγραφες ευχές έστειλαν η υφυπουργός Παπανάτσιου Κατερίνα και οι Βουλευτές Μαγνησίας Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος και Μάκης Μπαλλής. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης όπως επίσης και την ΕΨΑ Α.Ε., για την προσφορά των αναψυκτικών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το