Κόσμος

Εγκατέλειψαν το σκυλί τους για να πάνε διακοπές κι εκείνο πάγωσε από το ψύχος

Την οργή της ρωσικής κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η ιστορία ενός ζευγαριού που εγκατέλειψε το σκυλί του έξω από το αεροδρόμιο Koltsovo, με αποτέλεσμα το τετράποδο να παγώσει από το δριμύ ψύχος, που έφτανε τους μείον 30 βαθμούς κελσίου.

Οι Οξάνα και Αλεξάντερ Ουρούσοβ θέλησαν να πάρουν μαζί τους τον Τόρι στις διακοπές τους στη Γερμανία.
Ωστόσο, όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν συμπληρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα κι έτσι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το σκυλάκι έξω από το αεροδρόμιο, που βρέθηκε μετά από τρεις ημέρες νεκρό.
Μάλιστα, όταν έφτασαν στο Αμβούργο όπου έμεναν τα παιδιά τους μαζί με τη γιαγιά τους, ενημέρωσαν τις αρχές ότι ο Τόρι αγνοείται και υποσχέθηκαν να δώσουν χρήματα σε όποιον βοηθούσε στον εντοπισμό του.
Ο σκύλος βρέθηκε τελικά νεκρός σε ένα απομονωμένο σημείο του Koltsovo, με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου να εκφράζει την οργή του για την απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει τον Τόρι στο ψύχος, αντί να ζητήσει τη βοήθεια των εργαζομένων.
«Εάν γνωρίζαμε το πρόβλημα, ο σκύλος θα ήταν ζωντανός. Εκείνες τις ημέρες οι θερμοκρασίες ήταν πολικές», ανέφερε.
Με αίτηση που υπογράφουν 7.000 κάτοικοι της περιοχής όπου διαμένει η οικογένεια, ζητείται η δίωξη του ζευγαριού για το περιστατικό.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το