Τοπικά

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Αχ. Μπέου “Νέα Εποχή -Νέα Δυναμική” (photos)

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια και ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Αχιλλέα Μπέου “Νέα Εποχή -Νέα Δυναμική” στην οδό Ιάσονος με Κουμουνδούρου.  Tα εγκαίνια έγιναν παρουσία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων αλλά και πολιτών.
“Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε, πριν κόψω την κορδέλα να νομίζει σήμερα ότι είναι η 8η Οκτωβρίου.  Είναι συγκινητικό που συγκεντρώθηκε τόσος κόσμος.  Δεν είχαμε κάνει κάλεσμα γιατί στην πόλη μας τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει στεναχώρια. Είμαστε εδώ για να την ξεπεράσουμε αυτή τη στεναχώρια, να σταθούμε στα πόδια μας και επιλέξαμε να κάνουμε έναν αγιασμό γιατί είμαστε άνθρωποι του Θεού, πιστεύουμε στην Εκκλησία και δεν κάναμε επίσημο κάλεσμα.  Γνωστοί και από μόνοι  τους άνθρωποι που μας αγαπάνε και μας εμπιστεύονται βρέθηκαν σήμερα εδώ.  Που είναι πολλοί όπως βλέπω. Βέβαια στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε πιο πολλοί” ανέφερε ο κ. Μπέος.
Ο κ. Μπέος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο και κάλεσε τους υποψηφίους του συνδυασμού να κάνουν έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα.  “Να είστε σίγουροι ότι στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε ξανά η δημοτική αρχή γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από μια δημοτική αρχή που είναι στον δρόμο, είναι δίπλα στον πολίτη, αγαπάει αυτό που κάνει, αγαπάει την πόλη και θέλει έναν Βόλο πιο εντυπωσιακό και πιο όμορφο από ποτέ.  Και αυτό θα κάνουμε να είστε σίγουροι. Ο Βόλος θα σταθεί στα πόδια του και θα είναι πιο όμορφος από ό,τι ήταν τα τελευταία χρόνια”.
Ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας και όπως σημείωσε ο κ. Μπέος οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο εκλογικό κέντρο για πληροφορίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το