Ελλάδα

Εγινε θέμα και στην… Κίνα η αγγελία εύρεσης εργασίας Ντινόπουλου

ntinopoulos

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της αχανούς Κίνας, το Xinhua καταγράφει την αίσθηση που προκάλεσε η ανάρτηση αγγελίας εύρεσης εργασίας, του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου.

«Ένας πρώην εξέχων Έλληνας υπουργός τοποθέτησε αγγελία σε ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας αναζητώντας θέση, σε μία πρωτοφανή περίπτωση στην Ελλάδα που προκάλεσε έκπληξη και αναφορές», αναφέρει το σχετικό τηλεγράφημα του Xinhua.

xinhua_ntinopoulos
Οπως τονίζει αρχικά «τα ελληνικά ΜΜΕ, πολιτικοί και απλοί πολίτες πίστεψαν πως ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε πέσει θύμα φάρσας», αλλά ενημερώνει ότι την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός με ένα tweet: «Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει».

Το Xinhua αναφέρει επίσης και την εκδήλωση συμπαράστασης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω Twitter: «Κάνεις πολύ καλά και είναι παράδειγμα ότι δεν πλούτισες από την πολιτική για να κάθεσαι!».
Οπως παρατηρεί το κινεζικό πρακτορείο αναφέρει πολλοί σχολίασαν την απόφαση του κ. Ντινόπουλου, ο οποίος «στο παρελθόν είχε επικριθεί για λαϊκισμό» και αστειεύτηκαν ότι πλέον είναι ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς Έλληνες που πληρώνουν το βαρύ τίμημα της οικονομικής κρίσης.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το