Αθλητισμός

Έγινε… Πολίτης της Ν. Ιωνίας – Ο 27χρονος εξτρέμ θα αγωνίζεται στη Νίκη

Ο Λάμπρος Πολίτης έγινε… πολίτης της Ν. Ιωνίας, αφού η ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε χθες τον 27χρονο εξτρέμ. Στον Βόλο για λογαριασμό των «κυανολεύκων» βρίσκεται ο Ζοζέφ Αντουάν Ναά.

Δεύτερη μεταγραφή μέσα ισάριθμες ημέρες για τη Νίκη. Μετά τον Θανάση Γκαραβέλη χθες το πρωί η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Λάμπρου Πολίτη. Ήδη πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια και χθες επισημοποιήθηκε η έναρξη συνεργασίας.
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λάμπρο Πολίτη. Ο 27χρονος εξτρέμ (12/12/1995) μετράει πάνω από 80 επαγγελματικές συμμετοχές με 12 γκολ και 12 ασίστ
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε Χανιά και Αναγέννηση Καρδίτσας έχοντας συνολικά σε 23 ματς, 7 γκολ και 5 ασίστ. Στη μέχρι τώρα γεμάτη καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή Ψαχνών, Εθνικό Πειραιώς, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΟ Χαλκίς, Καλαμάτα και Άγιο Ιερόθεο» αναφέρει η ανακοίνωση των «κυανολεύκων».
Ο Λάμπρος Πολίτης είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ και προτιμάει να παίζει στη δεξιά πλευρά με «ανάποδο» πόδι. Έχει ύψος 1.77μ. και ζυγίζει 74 κιλά.
Άρχισε την καριέρα του στον Ηρακλή Ψαχνών, όπου έμεινε μέχρι το 2015 (13 συμμετοχές,) πριν μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές.

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για τον ικανό ποδοσφαιριστή. Οι δύο χρονιές του στον ΑΟ Χαλκίδα (2016-2018) ανέβασαν τις «μετοχές» του παίζοντας συνολικά σε 46 παιχνίδια και πετυχαίνοντας έξι τέρματα.
Ανάλογη παρουσία είχε και στον Εθνικό Πειραιώς, όπου σε 22 αγώνες πέτυχε τρία γκολ. Κατόπιν έπαιξε στον Άγιο Ιερόθεο, ενώ μετά έκανε την πρώτη του θητεία στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου ήταν βασικός με 33 συμμετοχές και τρία τέρματα το 2021-2022.
Η εξαιρετική απόδοση τού χάρισε τη μεταγραφή στον ΑΟ Χανιά, όπου σε εννέα αναμετρήσεις σκόραρε μια φορά. Στον κρητικό σύλλογο έμεινε για έξι μήνες, καθώς τον Ιανουάριο του 2023 επέστρεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου πάλι τα πήγε περίφημα με 13 συμμετοχές και έξι τέρματα.
Ο Λάμπρος Πολίτης στην καριέρα του έχει συνολικά 62 συμμετοχές και εννέα γκολ στη Β’ Εθνική και 66 συμμετοχές με τον ίδιο αριθμό τερμάτων στην Γ’ κατηγορία. Σε επίπεδο Κυπέλλου Ελλάδας μετράει 15 παιχνίδια και ένα γκολ.
Επόμενος παίκτης που θα ανακοινωθεί αναμένεται να είναι ο Ζοζέφ Αντουάν Ναά. Ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ βρίσκεται ήδη στον Βόλο για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Πολίτης: Η Νίκη έχει όραμα για να δημιουργήσει κάτι δυνατό
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Λάμπρος Πολίτης δήλωσε στο Nikifc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα (σ.σ. χθες) ανήκω στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που έδειξαν ουσιαστικό ενδιαφέρον στο πρόσωπό μου.
Όλοι γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι που απαρτίζουν το σύλλογο έχουν μακρόπνοο όραμα, σχέδιο αλλά και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό ώστε να δημιουργήσουν κάτι δυνατό για τη Νίκη. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει σε αυτή την όμορφη προσπάθεια. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους και καλή αγωνιστική σεζόν.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αμέριμνος

Αμέριμνος κάθονταν χθες στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη – Δημητριάδος, ο συγκεκριμένος σκύλος. Χωρίς…

29 Μαΐου 2024

Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη

Εποικοδομητική συνάντηση με μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας είχε το πρωί της Τετάρτης 29…

29 Μαΐου 2024

Σε καλοκαιρινή περιοδεία ο «Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου

  Της ΔΑΝΑΗΣ ΜΑΡΙΤΣΑ Τους τσαρλατάνους και τους κομπογιαννίτες που λυμαίνονται το ιατρικό επάγγελμα στοχοποιεί…

29 Μαΐου 2024

Φούντωσαν

Φούντωσαν τα κλαδιά από τους θάμνους στο προαύλιο του ιερού ναού Αγίου Γερασίμου, με αποτέλεσμα…

29 Μαΐου 2024

«Με του χορού τα βήματα στα χοροστάσια της Μικρασίας» από την Εστία «Ίωνες»

  Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών «Ίωνες», ολοκληρώνοντας φέτος τα μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, διοργανώνει μουσικοχορευτική…

29 Μαΐου 2024

Πεζοπορία

Μέλη και φίλοι του ΕΟΣ Αλμυρού την Κυριακή 26 Μαΐου πεζοπόρησαν στα Περτουλιώτικα λιβάδια. Ξεκίνησαν…

29 Μαΐου 2024