Τοπικά

Εγγραφές στα καλοκαιρινά τμήματα της ομάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής TALOS

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο TALOS και οι μικροί του φίλοι θα συναντηθούν σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες μετά το κλείσιμο των σχολείων και λίγο πριν τις απαραίτητες θερινές διακοπές.
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δια της ΕΑΔΠ και η ομάδα Εκπ. Ρομποτικής TALOS, καλούν παιδιά ηλικίας μεταξύ 5-15 ετών (χωρισμένα σε τμήματα κατάλληλα διαβαθμισμένα) να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων, που φιλοξενείται στο κτίριο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου (Γ. Καρτάλη – Ροζού).
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 ξεχωριστές περιόδους, συνολικής διάρκειας 5 εβδομάδων (4+1) από 18/6-19/7 και με ωράριο λειτουργίας καθημερινά από 8.30 π.μ. -14.30 μ.μ.
Οι φετινές θεματικές και τα πρότζεκτ των παιδιών, θα αφορούν ζητήματα όπως: «Βιώσιμη κινητικότητα», «Διάστημα», Κινηματογράφος», «Έξυπνη ενέργεια», «Φυσικές καταστροφές».

Συνοπτικά, οι δραστηριότητες σχετίζονται με ρομποτική, προγραμματισμό, δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών για κινητά και τάμπλετ, πειράματα φυσικών επιστημών, αρχιτεκτονική και σχεδίαση, τέχνες, κηπουρική, δημιουργία βιντεοϊστοριών, επεξεργασία φωτογραφίας, κέντημα και δημιουργίες με υφάσματα, κινηματογράφο κ.α. Το πλήρες και ακριβές πρόγραμμα θα αναρτηθεί αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου εγγραφών.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται απευθείας και αποκλειστικά στον σύνδεσμο: http://bit.ly/2WzMhlw Θέσεις αυστηρά περιορισμένες. Περίοδος εγγραφών από 9/5-10/6. Για απορίες, πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ. Κούρια, (6944965406) και κ. Πρώια (2421074636).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το