Τοπικά

Εγγραφές νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού συνήλθε σε ολομέλεια για να συζητηθεί το «άνοιγμα» του κόμματος με εγγραφές νέων μελών όπου έγινε εκτεταμένος διάλογος και αποφασίστηκαν τα εξής:
– Άνοιγμα της Οργάνωσης σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας, χωρίς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες.
– Ανάθεση στην αιρετή Συντονιστική Επιτροπή Αλμυρού της πολιτικής ευθύνης , για το άνοιγμα της Οργάνωσης, την εγγραφή νέων μελών και όλων των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε σύντομα να διενεργηθούν οι νέες εσωκομματικές εκλογές στις οποίες θα εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη συμμετοχή και των νέων μελών που θα εγγραφούν άμεσα.
– Διεύρυνση της υπάρχουσας Συντονιστικής Επιτροπής με νέα μέλη, που επιθυμούν να συνδράμουν επικουρικά – μέχρι τις νέες εκλογές – και έχουν την ισχυρή θέληση, το κύρος και την ικανότητα στην προσέγγιση των δημοκρατικών πολιτών.
– Καταδικάστηκαν οι όποιες αντικαταστατικές, αντιδημοκρατικές, και αυταρχικές επεμβάσεις έχουν ήδη επιχειρηθεί και όσες ενδεχομένως επιχειρηθούν, ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών και των εργασιών στην πορεία προς το Συνέδριο.
– Η ολομέλεια καλεί αδιακρίτως όλα τα μέλη, τους φίλους και τους δημοκρατικούς πολίτες, με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας να συμβάλλουν στην προσπάθεια για την αντιστοίχιση του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τον κοινωνικό περίγυρο, τους φίλους και ψηφοφόρους μας, όπως ακριβώς καταγράφηκαν στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές με το ποσοστό του 32 %, στην κατεύθυνση της επανίδρυσής του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το