Τοπικά

«Έφυγε» σε ηλικία 53 ετών η γιατρός Λία Μέλη

Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 53 ετών εξαιτίας ανίατης ασθένειας η γιατρός Λία Μέλη. Η εκλιπούσα είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της τόσο στο Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου, όσο και στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.
Την ανακοίνωση της απώλειάς της έκανε ο διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» Μιχάλης Μεϊκόπουλος μέσω ανάρτησής του.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Απόγονος Μικρασιατών προσφύγων από το Εγγλεζονήσι Σμύρνης, μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Βόλου. Υπηρέτησε το ΕΣΥ, με αξίες και ηθική, μετά το πέρας της ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και μετά στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Βόλου. Αγαπητή από όλους, πάντα εργατική και δίπλα σε κάθε ασθενή που είχε ανάγκη. Η συμπεριφορά της ανθρώπινη, ευγενική, γιατρού λειτουργού.
Θα λείψει από το Κ.Υ. Αργαλαστής και το Νοσοκομείο, όπου άφησε άριστα αποτυπώματα. Καλό ταξίδι Λία θα είσαι πάντα στις σκέψεις μας. Συλλυπητήρια στην αδερφή της και στους συγγενείς της, που υπεραγαπούσε και τους φρόντιζε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το