Τοπικά

«Έφυγε» κομμάτι δρόμου μεταξύ Ξουριχτίου και Τσαγκαράδας

Σημαντική είναι η υποχώρηση του οδοστρώματος λίγο έξω από την Τσαγκαράδα. Η ζημιά προκλήθηκε από την έντονη πλημμύρα του 2018 και δυστυχώς δεν έχει αντιμετωπιστεί μέχρι στιγμής.
Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο, καθώς ο δρόμος έχει «κοπεί» πάνω σε στροφή που κάνει ακόμη επικίνδυνη την κατάσταση. Γύρω από τη μεγάλη τομή έχει τοποθετηθεί μια μικρή σήμανση, αλλά οι περίοικοι αναφέρουν πως μπορεί να προκληθούν κίνδυνοι, καθώς από το σημείο διέρχονται και πολλοί που είναι επισκέπτες και δεν γνωρίζουν το οδικό δίκτυο. Επίσης η διέλευση του συγκεκριμένου σημείου τη νύχτα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.
Πιο συγκεκριμένα ο δρόμος κόπηκε στο τμήμα μεταξύ Ξουριχτίου και Τσαγκαράδας και οι κάτοικοι αναφέρουν πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μάλιστα προσθέτουν πως αυτό το πρόβλημα θα έπρεπε ήδη να έχει αντιμετωπιστεί εδώ και καιρό υπογραμμίζοντας πως αποτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «όποιο αυτοκίνητο ξεφύγει της πορείας του θα πέσει σε γκρεμό».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το